Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Дълга и Славна История

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo Дълга и Славна История

Разглеждаики тези снимки се попревъзбудих и реших да ги пусна за тези които не са ги виждали.Дано да са Ви интересни.Лично аз видях някой модели за първи път.Ще ми е интересно да чуя коментара Ви за моделите който са ви развълнували.

http://flickr.com/search/?q=alfa+romeo
    Alfa Romeo 156 2.5 V6

И аз като тебе се бях вдъхновил по историята на любимата си марка и след дълго ровичкане осъзнах колко много модели на Алфа има. Направих опит да ги събера в един клип по имена и година, успеха не е 100% тъй като в твоя линк видях модели които не съм ги постнал в клипа но целия нет бях преобърнал за да намеря по-точна информация и да ги събера по-година на производство.
    Повечето от вас вече са го гледали, но ето и за останалите

http://www.vbox7.com/play:b7580296
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
      И аз като тебе се бях вдъхновил по историята на любимата си марка и след дълго ровичкане осъзнах колко много модели на Алфа има. Направих опит да ги събера в един клип по имена и година, успеха не е 100% тъй като в твоя линк видях модели които не съм ги постнал в клипа но целия нет бях преобърнал за да намеря по-точна информация и да ги събера по-година на производство.

Ти ме довърши.Откъде мога да си дръпна.Браво.Супер е.
      Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Само едно лично мое мнение, за музиката.На мен повече ми харесва ако продължи с някаква италиянска музика.Andrea Bocelli - The power of love,примерно.Има повече чувства,страст....
        Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

сссс

Абе ако ме питате за музиката...едно "очи очи" най-добре ще пасне..така с тая музика е някак си прекалено "счетоводителско" - СКУЧНО

Примерно като моито..няма всички модели ама според мен е добре .. http://www.vbox7.com/play:7f0258bc

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Според моето скромно мнение, най-пълния каталог с моделите на Афа е този :

http://www.conceptcarz.com/view/mode...meo/model.aspx

Приятно гледане
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
              Според моето скромно мнение, най-пълния каталог с моделите на Афа е този :

http://www.conceptcarz.com/view/mode...meo/model.aspx

Приятно гледане
              а 145 къде е? или аз съм сънен още?
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от agi_man
                Първоначално публикувано от TaNo

Ти ме довърши.Откъде мога да си дръпна.Браво.Супер е.
                И аз, и аз!
                ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Имам едно предложение.Нека всеки които има желание,време,възможност и фантазия да направи по едно клипче подобно на горните,обхващащо цялата история на ALFA ,да сложи музика каквато на него му харесва,и да го пусне тук.След което да направим една анкета ,която да посочи клипа допадащ на повечето от нас и това да е победителя.След което ,победителя да почерпи всички гласували ,като веднъж месечно ни събира и ни пълни резервоарите .
                  Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Първоначално публикувано от pent
                    Е, има 146 - то са все една бира
                    А за предложението на колегата за клиповете - супер, ама нещо не ме кефи наградата на печелившия - борбата ще е най-жестока за 2-ро и 3-то място май

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                      А за предложението на колегата за клиповете - супер, ама нещо не ме кефи наградата на печелившия - борбата ще е най-жестока за 2-ро и 3-то място май
                      Шегувам се.Но можем да използваме повода и да се съберем някъде по средата на България и да го отпразнуваме .Един Петък,Събота и Неделя ,примерно.Ще бъде хубаво,убеден съм.
                      Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

На това можем да се обзаложим ! Всяка среща на феновете е уникална като изживяване ... ебаси сектата

Comment

[quote=agi_man]
                          Първоначално публикувано от "Alfa User":1gzu83iz
                          Шегувам се.Но можем да използваме повода и да се съберем някъде по средата на България и да го отпразнуваме .Един Петък,Събота и Неделя ,примерно.Ще бъде хубаво,убеден съм.[/quote:1gzu83iz]

Да но товя няма как да стане, понеже победителя - демек Аз все още нямам книжка
                          landikar
                          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Е тая снимка на 75 3.0 В6 е уникална....

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Всички Алфи са много готини! Повечето ми харесаха.Италианците вадят много добър дизайн.Браво!Старите модели са много добри да не кажа отлични за времето си.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                              X